Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.
Kookboeken
Bezig met laden...
Vegetarisch kookboek
Eten zonder vis en vlees kan een waar feestje zijn!
Door slim te combinren eet je niet alleen heel de dag door lekker, maar krijg je ook moeiteloos alle benodigde voedingsstoffen binnen.
Gezond eten uit de airfryer
Vlees, vis, groenten, aardappels en nog veel meer laten zich uitstekend in dit nieuwe keukenapparaat bereiden.
De airfryer past ook bij uitstek in een gezond eetpatroon.
Passie voor bakken
Iets wat je zelf met liefde en plezier maakt kan eigenlijk nooit mislukken.
Je zet je creatie in de over en de geur verspreidt zich door heel het huis.
Wat het ook wordt je hebt het zelf gemaakt ambachtelijk en met aandacht.
Tapas
Mediterrane en wereldse tapas.
Tapas staat symbool voor gastvrijheid en gezelligheid.
Niet voor niets krijg je in een Spaans café nog heel vaak ongevraagd bij je drankje een schaaltje met hartige heerlijkheden aangeboden.
Dit boekje is gevuld met verfijne soepen, smakelijke gerechten met vlees of vis en vegetarische opties.
Verrassende tapenades en zoete desserts.
Rondje om de draak Kookboek
Lotte en Roos, allebei geboren en getogen in Den Bosch.woonden samen in hetzelfde studentenhuis aan de Orthenstraat, en daar begon hun liefde voor koken.
Aan het eind van de dag stroomde de woonkamer vol; ze sneden groenten, lieten alles pruttelen, en zaten dan uiteindelijk samen met een kom warme soep rond de tafel om de dag door te nemen.
En als het feestdagen waren, zoals Carnaval, herhaalde dat ritueel zich maar dan zo uitbundig dat de woonkamervloer er bijna letterlijk onder bezweek!
Vanuit een droom in hun studentenhuis aan de Orthenstraat ontstond het idee voor een écht Bosch kookboek dat op 22 juni is verschenen met de titel: ‘Rondje om de draak’!
Het kookboek staat vol gerechten die gekoppeld zijn aan herinneringen en iconische plekken van échte Bosschenaren. Van de kippensoep van "ons mam met carnaval" tot een heerlijke moerasdrakensoep.
Het is een ode aan de stad, in smaak en verhaal. Jazz in Duketown, Parade, Boulevard: bij ieder evenement staan tips, tekeningen en recepten.
Lotte en Roos hebben het boek volledig zelf ontworpen en geschreven, in samenwerking met Bossche fotograaf Evita Copier en drukkerij Dekkers Van Gerwen.
Dankzij een succesvolle crowdfundingcampagne is het boek werkelijkheid geworden.
Blikje vol kliekjes recepten
Met 40 receptkaarten is dit blik goed gevuld met creatieve kliekjesrecepten.
Kliekjes tover je om tot heerlijke gerechten.
Laat je inspireren en ontdek hoe je met en beetje vindingrijkheid niets meer hoeft weg te gooien.
Dankzij het handige formaat neemt zo'n blikje maar weinig ruimte in.
Ongeveer 13 x 10 cm
Blikje vol budget recepten
Met 40 receptkaarten is dit blik goed gevuld met gezonde en smakelijke maaltijden zonder je zorgen te maken over de kosten.
Dankzij het handige formaat neemt zo'n blikje maar weinig ruimte in.
Ongeveer 13 x 10 cm
Blik op koken: Barbecue
Met 40 receptkaarten is dit blik goed gevuld en laat je jezelf en je familie genieten van je kwaliteiten op de barbecue.
Dankzij het handige formaat nemen ze maar weinig ruimte in.
Ongeveer 13 x 10 cm
Blik op koken: Tapas
Met 40 receptkaarten is dit blik goed gevuld en haal je die bijzondere mediterrane sfeer in huis.
In deze tapas-editie komen vis, vlees, groenten, salade en kaas voorbij
Tover altijd iets lekkers op tafel, van ontbijt tot dessert. Snel, gemakkelijk en gezond.
Dankzij het handige formaat nemen ze maar weinig ruimte in.
Ongeveer 13 x 10 cm
Hapjes en voorgerechten
Carla Bardi maakt je wegwijs in de wereld van amuses, hapjes en drankjes.
Dit boek bevat meer dan 150 recepten, van gezonde fruitsmoothies en salades tot knapperige crostini's en van sappige spiesen tot goudgele bladerdeeghapjes; versbereid, heerlijk gekruid en altijd smaakvol.
Laat schalen rondgaan of decoreer een prachtig houten borrelplank en geniet van de heerlijke hapjes. Hapjes & voorgerechten is hét boek dat je in huis wilt hebben om je gasten bij iedere gelegenheid te overrompelen.
Vegan soul food
Vegan soul food - beter laat de kleurrijke keuken van Jason Tjon Affo zich niet omschrijven.
Geïnspireerd door zijn Surinaamse roots en gerechten uit de wereldkeuken laat hij je zien dat veganistisch eten onweerstaanbaar aantrekkelijk kan zijn, en ook voedzaam voor zowel body als soul.
Denk aan traditionele pom, een kruidige cassavesoep of een troostrijke rijstbowl in Japanse stijl.
En wat dacht je van een broodje pikante sticky tempé, of een kom verwarmende havermout met blauwe bessen en bakbanaan?
Allemaal vegan en superlekker!
Easy vegan 2
Ontdek met eaysy Vegan 2 hoe lekker, makkelijk en toegankelijk de plamtaardige keuken is.
Ook op zoek naar een bewustere lifestyle, meer energie en happiness?
Met Easy Vegan 2 van Living the Green Life ontdek je hoe lekker en toegankelijk de vegan keuken echt is.
En hoe internationaal, want de inspiratie voor de recepten komt uit de coolste vegan foodie capitals.
Van vegan Aussie barbecue, Californian summer rolls of old school UK veggie brekki.
Heb je eenmaal door hoe easy vegan is, dan is de keuze zo gemaakt:
Living the Green Life, minimaal een keer per week!
Karsu's kitchen
In Karsu’s Kitchen, haar eerste kookboek, deelt Karsu meer dan 75 van haar favoriete gerechten uit de rijke Turkse keuken.
Van vega tot vis en vlees, van tafels vol mezze tot simpele snelle maaltijden:
iedereen kan Turks koken met Karsu.
Met persoonlijke verhalen, een culinaire reis van Istanbul naar Hatay en prachtige fotografie van topfoodfotograaf Remko Kraaijeveld en Elvan Ünlü.
20 x 28 cm
Een pan, een portie
De unieke oplossing voor het toenemende aantal solokoks: eenpansgerechten voor één persoon
In Eén pan, één portie laat online culinair fenomeen Eleanor Wilkinson zien dat je als solokok niet beperkt bent tot soep of drie dagen lang kliekjes. Ze heeft dé oplossing voor iedereen die in het op gezinnen en stellen gerichte culinaire landschap tot nu toe buiten de boot viel: eenpansgerechten voor één persoon.
- Koken voor één was nog nooit zo makkelijk, leuk én lekker
- Voor singles, studenten, ouderen en kieskeurige eters
- Gezond, snel, makkelijk én weinig afwas
- Met tips om wat je overhoudt in een ander recept te verwerken
Maaltijden die je instant comfort bieden, zoals lasagne of een romige traybake met gnocchi, flespompoen en worstjes; makkelijke gerechten als aardappelfrittata met chorizo en feta of risotto carbonara; zoete verwennerijen om mee af te sluiten: van een klassieke tarte tatin of appelcrumble tot sticky toffee pudding met dadels. En alles uit maar één pan!
Voor singles en alleenstaande ouders, gezinnen met kieskeurige eters, huisgenoten met dieetwensen of veeleisende sportschema's; voor studenten die een dagje solo gaan, ouderen die voor zichzelf koken, en voor alle mensen die genoeg hebben van het maaltijd-preppen voor meerdere dagen. Voor jezelf koken is met Eleanor geen noodzakelijk kwaad, maar een moment van zelfzorg met zo min mogelijk afwas toe.
18 x 25 cm
Vega snel en simpel
Dit boek laat zien dat vegetarisch helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn.
Tips voor de voorbereiding, het bewaren van de gerechten en het vervangen van ingrediënten.
Ook recepten die je goed van te voren kunt voorbereiden door te meal preppen.
Voor de zoete trek is er ook een hoofdstuk met zoete vegetarische recepten.
Van elk recept is er een mooie foto afgebeeld en de recepten zijn stapsgewijs geschreven met bovenaan de benodigdheden.
22 x 25 cm
Borreltijd
Zit de vijf al in de klok?
Borrelen is een manier om hoogtepunten te vieren, verdriet te verdrinken of gewoon gezellig tijd met elkaar door te brengen.
Voor wie genoeg heeft van het ouderwetse blokje kaas of plakje worst bij de borrel bedacht Susan Aretz 70 next level borrelhapjes, waarmee je verrassende, culinaire borrelplanken met thema's als Nordic of High wine kunt samenstellen.
Er zijn inspirerende vlees-, vis- en vega(n) gerechtjes, zoals Poke bowl cups, Watermeloenbites en Mini-köfte, en suggesties voor bier, wijn en cocktails met bijzondere Nederlandse spirits.
En na een goed gevulde borrelplank hoef je voor het avondeten de keuken niet meer in. Kortom: vanaf nu is het áltijd borreltijd!
24 x 27,5 cm
Tapas
Alle klassieker komen langs, van de gemarineerde olijven, empanada's en pisto tot patatas bravas, pittige knoflookgarnalen en kroketjes mer serranoham.
Pizza's, burgers en nacho's
Van de pizza margherita en de calzone napolitana tot de champignonburger, de cheeseburger met bacon en de tex-mexnacho’s: allemaal heerlijke klassiekers die gemakkelijk zijn te bereiden en waarmee je je gasten kunt verrassen.
Zet al je bezwaren tegen ‘fastfood’ opzij, want dit soort voedsel kun je heel goed thuis bereiden, met de lekkerste en beste ingrediënten. En vers bovendien, zodat jouw fastfood gewoonweg een gezonde maaltijd wordt.
Vegan every day
Happy, easy en voor elke portemonnee: dat je ook met een klein budget de lekkerste vegan gerechten kookt, bewijst Lenna Omrani (Nederlands snels groeiende vegan chef) met haar nieuwste boek "Every day vegan - budget friendly".
Slim inkopen, snel koken, heerlijk eten.
Choc!
Choc! is een en al verleiding.
Dit boek bevat 80 beproefde en overheerlijke chocoladerecepten die geschikt zijn voor elke gelegenheid en die vergezeld gaan van schitterende foto’s.
Of u nu veel of weinig keukenervaring hebt, in dit boek vindt u inspirerende recepten om uw chocoladerepertoire flink uit te breiden met onweerstaanbare lekkernijen.
Ontdek alles over chocoladesoorten en -kwaliteiten, speciale technieken, zoals temperen en het maken van prachtige krullen.