Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.
Kookboeken
Bezig met laden...

Choc!
Choc! is een en al verleiding.
Dit boek bevat 80 beproefde en overheerlijke chocoladerecepten die geschikt zijn voor elke gelegenheid en die vergezeld gaan van schitterende foto’s.
Of u nu veel of weinig keukenervaring hebt, in dit boek vindt u inspirerende recepten om uw chocoladerepertoire flink uit te breiden met onweerstaanbare lekkernijen.
Ontdek alles over chocoladesoorten en -kwaliteiten, speciale technieken, zoals temperen en het maken van prachtige krullen.

Curry's
De zon, de smaken en de geuren van het Verre Oosten op je bord.
Smaken en aroma’s die de tijd hebben zich langzaam te vermengen.
Een overvloed aan keuzes van basisingrediënten: lams- en schapenvlees, kip en gevogelte, rund- en kalfsvlees, vis en zeevruchten, groenten, peulvruchten, noten, fruit. Kruidenmengsels die gegarandeerd een exotische toets op tafel brengen.
In dit kookboek vind je meer dan 50 oosterse curryrecepten.
Pittige stoofpotten en stevige schotels uit India, Thailand en Indonesië, Vietnam, de Filippijnen en Maleisië.
Ook heerlijk lichte gerechten met groenten waar vegetariërs hun gading in zullen vinden.

Quinoa, Nummer 1 Superfood
Quinoa is als 'superfood' in korte tijd razend populair geworden. Begrijpelijk, want het is lekker, bevat uitzonderlijk hoge voedingswaarden, vitaminen en mineralen, is eenvoudig te bereiden en veelzijdig in gebruik. In 75 recepten tonen chef-kok Eric van Veluwen en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven de vele mogelijkheden met quinoa. Van ontbijt, snack en salade tot soep, hoofdschotel en dessert.
Naast een heerlijk kookboek met uiteenlopende recepten biedt Quinoa, nummer 1 superfood informatie over de herkomst van dit 'supergraan' en waarom het zo supergezond is. Dankzij de vele gezonde eigenschappen is quinoa geschikt voor: coeliakiepatiënten, kracht- en duursporters, mensen die willen afvallen, vegetariërs en diabetici. Quinoa, een 'must' voor iedereen!

Tajine, stoofschotels uit Marokko
Klein boekje met een verzameling van de populairste klassiekers uit de Marokkaanse keuken; aromatische tajines.
U vindt hier eveneens recepten voor minder traditionele, maar minstens zo lekkere tajines en bij elk recept vindt u tips voor bijgerechten.

Tapas
Tapas, een culinaire ontdekkingsreis
De recepten in dit boek lopen uiteen van eenhapsporties die uit de hand of met een cocktailprikker worden gegeten tot wat steviger gerechten die deel kunnen uitmaken van de maaltijd zelf.
De recepten lenen zich uitstekend voor een informeel etentje.

Vegan summer
Stook het vuur maar op en verras je familie en vrienden, vegan én verstokte vleeseters, op de meest fantastische plantaardige gerechten voor op en bij de barbecue.
In 'Vegan Summer' laten we de saaie shaslick en gegrilde maïskolf definitief achter ons en storten we ons op heerlijke hoofd- en bijgerechten die iedereen verrassen.
Van een kimchidog en ‘net-echt-kipsateh’ tot en met gegrilde ananas met pittige dip en geroosterde tandoori-bloemkool.
Van smakelijke bijgerechten als ingelegde rodekoolsla met sojasaus en een aardbeiensalade met muntvinaigrette tot mango-crumble toe. Maak je eigen sauzen als Koreaanse ketchup of ‘pindasaus in 3 minuten’ en proost met een grapefruit gin-tonic.
Met 'Vegan Summer' organiseer je voortaan moeiteloos een plantaardige barbecue.
Ongeveer 23 x 17 cm

Vegetarische Tajines & Couscous
In dit boek met heerlijke vegetarische recepten voor tajines, couscous en salades ontdek je de ware smaak van Marokko.
Als je de slag eenmaal te pakken hebt zijn tajines eenvoudig te bereiden en ze passen bij iedere gelegenheid.
De gerechten in dit boek zijn bereid zonder vlees, en veelal zonder zuivel.
In Vegetarische tajines en couscous vindt u een aantal van de meest geliefde tajines.

Wereldgerechten pasta en noodles
Met dit boek ontdek je de lekkerste pasta- en noodlegerechten uit Afrika, Noord- en Zuid Amerika, Azië, Europa en het Midden-Oosten.
Van een chorba uit Algerije tot Grandma's Spaghetti & Meatballs, van Zuid Amerikaanse noodles met een saus van spinazie en basilicum tot een Koreaanse Gamjaguk (aardappelsoep), van een Franse ravioli met prei en truffel tot een Italiaanse Lasagne all'Emiliane, van een Portugese Massada tot een Libanese Shish Barak.
Honderd heerlijke en verrassende recepten voor de culinaire globetrotter om de dagelijkse maaltijd een avontuurlijk tintje te geven. Je hoeft er de deur niet voor uit ...

Wereldsoepen
Een maaltijdsoep is een uitstekend idee als je gezond en lekker wilt eten maar toch niet al te lang in de keuken wilt staan.
In die boek vind je 100 fijne recepten voor heerlijke soepen: traditionals, wereldsoepen en creatieve soepen met verrassende smaakcombinaties.
Van Gazpacho tot een Minestrone, van Krupnik tot een Harira, van een Tom Ka Kai tot een Mulligatawny, van een spruitjessoep met gerookte worst tot een beter gevulde linzensoep.
Wereldsoepen is een basisboek met soepen voor alle seizoenen: heerlijk in de herfst, verwarmend in de winter, lekker in de lente en zalig in de zomer. In dit boek vind je volop inspiratie.
Het klinkt misschien complex maar een echte kok vertelt ons dat u veel van de onderdelen voor deze soepen gewoon in huis heeft.